Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Χρυσάνθεμα: τα πολύτιμα λουλούδια της ελπίδαςΜε μπορντώ, ροζ, πορτοκαλί και κίτρινα χρυσάνθεμα μας πλημμύρισε το Φθινόπωρο. Δεν θέλει να μας αφήσει παραπονεμένους που το Καλοκαίρι πήρε μαζί του τον ήλιο και την ξεγνοιασιά. Κι έτσι σκέφτηκε να ζεστάνει τις ψυχές μας με τα τελευταία λουλούδια της Χρονιάς.

Η μπαλαρίνα-Ρήνα, η αγελαδίτσα, παίρνει μιαν ομπρέλα και τρέχει στον ολάνθιστο κήπο. Οι μέλισσες ζουζουνίζουν πάνω από τα χρυσαφένια άνθη και προετοιμάζονται για τον χειμώνα.

Υπάρχουν πιο όμορφα λουλούδια απ' αυτά;

Όχι.

Γιατί τα χρυσάνθεμα είναι τα πολύτιμα λουλούδια της ελπίδας!

ΓΙΩΤΑ ΚΟΤΣΑΥΤΗ (ανέκδοτο κείμενο)
Την εικόνα έκανε η Βιβή Μαρκάτου.
Η Βιβή Μαρκάτου είναι βραβευμένη θεατρική συγγραφέας με πολλές πανελλήνιες διακρίσεις στον χώρο της ζωγραφικής και των Κόμιξ και βραβευμένη ραδιοφωνική παραγωγός υπό την Αιγίδα της Ουνέσκο για ένα πολιτιστικό αφιέρωμα που είχε κάνει το 2009. Έχει συμμετάσχει σε λογοτεχνικές παρουσιάσεις βιβλίων και έχει σκηνοθετήσει 5 παραστάσεις για το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Τον Ελεύθερο χρόνο της ,της αρέσει να ζωγραφίζει να ακούει μουσική και να πηγαίνει βόλτα με τους φίλους της.

Εργάζεται ως δημοσιογράφος στον πολιτιστικό τομέα με εξίσου διακριτή παρουσία και με σημαντικές συνεντεύξεις στον Γαλαξία fm 92,1 ενώ είναι η πρώτη ραδιοφωνική παραγωγός στην Ελλάδα που παρουσίασε σε εκπομπή τα “anime”, που πλέον έχουν ένα τεράστιο αριθμό ακολούθων ανά την χώρα.

Επικοινωνήστε με τη Βιβή στο e-mail: vmarkatos@yahoo.gr

Το ιστολόγιο της Βιβής θα το βρείτε εδώ: http://e-pinelies.blogspot.gr/2015/10/blog-post_4.html
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Για πες μας, πώς σου φάνηκε;